Matei are nevoie de 400 lei in fiecare luna, pentru medicamente si tratamente de recuperare!

Desi nu a implinit inca varsta de 3 ani, micutul Matei Vida stie deja prea bine ce inseamna suferinta. A fost diagnosticat cu sindromul Lesh-Nyhan, retard motor, nefrocalcinoza, litiaza biliara, anemie hiporcoma, normocitara si hiposideremica, si, ca si cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, provine dintr-o familie fara posibilitati financiare, din localitatea bihoreana Chiralau, pentru care reprezinta insa cea mai mare bucurie a vietii.

Impresioanata de povestea trista a micutului Matei, Asociatia Piticot a reusit pana acum sa-i doneze un carucior, un cantar electronic pentru bebelusi si alte ajutoare. In paralel, familia sa l-a dus in mod constant la tratamente de recuperare, atat in Baile Felix, cat si in Marghita. Fiind o familie cu posibilitati financiare mai mult decat modeste, costurile legate de tratamentul lui Matei reprezinta sume imposibile. Tocmai de aceea, apelam la ajutorul persoanelor inimoase, pentru a strange cei aproximativ 400 de lei de care Matei are nevoie in fiecare luna, pentru medicamente si tratamente de recuperare.

Fiecare leu l-ar putea ajuta pe Matei sa fie mai aproape de o viata mai buna!

Haideti sa-l ajutam impreuna!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Matei Vida! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:
Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org
Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.

ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):
p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Lasă un răspuns