Mamele singure, ajutate sa-si gaseasca un loc de munca

Haine, birouri si un calculator, donate beneficiarelor centrului maternal „Phoenix“, pentru a le înlesni accesul la o slujba. 

Femeile care îsi cresc singure copiii au nevoie de sprijin suplimentar pentru a reusi în cariera si, de cele mai multe ori, întâmpina dificultati în a gasi un loc de munca. Pentru a veni în sprijinul mamelor singure, Fundatia Life 2008 si Asociatia Piticot au donat recent Centrului Maternal „Phoenix” haine, birouri si un calculator, astfel încât acestea sa aiba posibilitatea de aplica online la locurile de munca postate pe site-urile de recrutare.

In plus, Fundatia Life 2008 le va oferi mamelor un curs in cadrul caruia acestea vor invata sa-si intocmeasca CV-ul in format electronic si chiar sa aplice pentru diferite slujbe.

Distractie pentru copii

De asemenea, Fundatia Life 2008 si Asociatia Piticot au in plan ca, in cursul acestui an, sa organizeze un eveniment cu animatori, pentru copiii care se afla in Centrul Maternal „Phoenix” si care, din diverse motive, nu pot fi alaturi de tatii lor.

Sponsori inimosi

In demersurile de pana acum, Fundatia Life si Asociatia Piticot au beneficiat de sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor, dar si de ajutorul unor sponsori care au înteles importanta acestui gen de aciuni, raspunzând pozitiv la solicitarile acestora. Este vorba despre: DRAGON STAR Curier, www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, ASTOP Broker de Asigurare, SC RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA SA, SC Emantes Consulting SRL, SC Visual Art Media SRL, Revista Andrei, www.miki-mini.ro, www.oradea.net, Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro, Tymbark, Ulker, Bella Romania IMPEX, SC GIFAN STRONG SRL (www.gsmtrans.ro), Carrefour Romania S.A., Atlassib, Ebal Com, EJOT Romania, agentiadeanunturi.ro, qbebe.ro, Olida EXIM SRL – Oradea, Hotel Razvan Bucuresti, Hotel Maxim Oradea si www.steven.ro (design web, hosting).

 

Despre Fundatia LIFE 2008
Fundatia LIFE 2008 s-a infiintat in luna iulie 2008, si are ca obiective fundamentale infiintarea de unitati de ocrotire si asitenta sociala cu sau fara cazare pentru copiii abandonati, cu diferite dizabilitati, pentru bolnavi cronici si pentru varstnici. Fundatia LIFE 2008 isi propune acordarea unor ajutorare diferitelor categorii sociale, sprijinirea tinerilor si colaborarea cu autoritatile locale si dezvoltarea de proiecte impreuna cu acestea pentru promovarea si dezvoltarea intelectuala a tinerilor. Fundatia LIFE 2008 isi are sediul in str. Duiliu Zamfirescu nr. 4, Oradea.

Despre Asociatia PITICOT
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 500 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare si cu bani peste 24 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru www.piticot.org la sectiunea Evenimente. In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 23.720 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Contact

Dorel Puchianu
dorel@piticot.org
www.piticot.org
+40 (0) 728 57 28 79

Lasă un răspuns