Iosif Andreea-Cristina – o inima ne cere ajutorul!!!

Pe 10 decembrie 2009 venea pe lume Andreea, care a adus o bucurie imensa familiei, insa din pacate aceasta a durat doar 2 zile, pentru ca Neonatoloaga le-a dat o veste mai putin buna, cu siguranta ea a incercat sa nu ii sperie pe parintii Andreeii. Din pacate, adevarul era ca, fetita respira cu greutate, se albastrea la gurita semn ca are probleme cu inimioara si era suspecta de sindromul down.

Dupa cca. 30 de zile parintii au inceput sa mearga de mai multe ori la Bucuresti, unde prima data i-au facut testul genetic si vestea mai putin buna a demonstrat ca fetita avea Sindromul Down, trisomie 21.
Ecografiile de la inimioara au demonstrat ca fetita are o mica gaurica la inima de 11 mm, iar la 5 luni in urma unor convulsii, parintii au aflat ca are epilepsie, iar la 7 luni dupa ce i-au facut tomograf au descoperit ca are Hidrocefalie. De aici vestile negre s-au tinut in lant, astfel dupa un ecograf la cap au descoperit ca nu are creierul dezvoltat, avand o dimensiune mult mai mica pentru varsta ei. Aceste necazuri nu  i-au descurajat, si parinti au mers cu Andreea la Cluj sa-i faca operatia la inima, ulterior dupa ce i-au facut toate analizele au descoperit ca fetita are Hepatita C. Operatia la inima a decurs normal si a fost o operatie reusita. Insa parinti nu mai pot face fata cheltuielilor, si ne cer ajutorul nostru al tuturor, pentru ca din ianuarie trebuie sa inceapa sa mearga din nou la recuperare, controlale, tratamente etc. Cu toate ca Andreea are un anisor, ea nu isi poate sustine capusorul ca si alti copilasi de varsta ei, nu mai vorbim de stat in fundulet sau rostogolit.

Parintii o iubesc enorm pe Andreea, si ar vrea sa-i ofere tot ce isi doreste fetita lor, insa posibilitatile lor sunt reduse. Parinti ne multumesc din suflet daca am citit „mica” poveste a Andreei si ne roaga sa o schimbam intr-una cu final fericit!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Iosif Andreea-Cristina! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

Lasă un răspuns