Indrazneste, deschide-ti sufletul de Pasti!

Si TU ai acum posibilitatea sa aduci LUMINA in VIATA celor greu incercati de SOARTA!
Asociatia Piticot lanseaza o invitatie catre cei mai norocosi dintre semeni, de a dona BANI sau BUNURI celor pentru care viata inseamna o lupta continua cu boala si cu saracia.

Orice lucru care pare a fi neinsemnat capata o semnificatie deosebita, atunci cand este daruit din suflet. Primim orice: bani, mancare, haine, dulciuri, jucarii – tinand cont ca acestea vor fi daruite copilasilor bolnavi si familiilor acestora, fara posibilitati financiare.

Acum, inainte de Sarbatorile de Pasti, rugam semenii nostri sa-si deschida sufletul, sa devina altruisti si sa dea din putinul pe care-l detin.
„Ajutand pe altii, ne ajutam de fapt pe noi. Ajutam sufletul sa capete bunatate, sa readuca un strop din puritatea si inocenta copilariei, sa redevenim umani”, spune Denisa Hora, director organizare evenimente in cadrul Asociatiei Piticot.

Sprijin de Sarbatori
Toate donatiile vor fi distribuite in functie de nevoile celor peste 70 de cazuri umanitare si sociale din evidenta Asociatiei Piticot. Putem sa ajutam copiii aflati in dificultate doar cu sprijinul dvs., a oamenilor responsabili social.

Persoanele care vor sa ne sprijine financiar, pot face donatii in conturile Asociatiei, deschise la la Banca Transilvania Oradea, cu mentiunea „Donatie Pasti 2014”:

Cont Bancar in RON: RO82BTRL00501205i98626XX
Cont Bancar in EURO: RO57BTRL00504205i98626XX

Cei care vor sa daruiasca bunuri (alimente, haine, jucarii), sunt asteptati la sediul Asociatiei Piticot (Strada Ovid Densusianu nr. 9, bl. P191 ap. 2, Localitatea Oradea, Judetul Bihor).
Exista si posibilitatea sa strangeti alimente/haine/bani la nivelul companiei in care lucrati/departamentului dvs., tot ce trebuie sa faceti este sa le adunati, iar apoi noi vom veni sa le ridicam de la dvs. (Contactati-ne, ne vom bucura!)

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerul de telefon 0728/572.879 sau la adresa de e-mail: director@piticot.org

De asemenea, mai multe informatii despre povestile dramatice ale beneficiarilor nostri puteti gasi pe site-ul Asociatiei Piticot: http://www.piticot.org/

Echipa Asociatiei Piticot,

Lasă un răspuns