Gontescu Luca Stefan – CAZ REZOLVAT

Luca este un baietel adus pe lume pe 25.11.2008 in Buzau, in urma unei nasteri prin cezariana cu o greutate de 4200g. Parintii si-au dorit din tot sufletul acest copil si i-au asteptat venirea cu nerabdare. La nastere insa au primit o veste ce le-a spulberat bucuria, copilul se nascuse cu o malformatie congenitala la coloana numita scolioza toraco cervicala.
Dupa acest diagnostic au urmat nopti nedormite, pline de ingrijorare si disperare pentru sotii Gontescu. Au luat drumul catre Capitala cu speranta ca totul se va rezolva. Acolo I s-au facut copilului tratamente cu corset si kinetoterapie la Spitalul Marie Curie. Cu toate acestea doar o operatie la coloana il mai poate salva pentru a evita ajungerea la o insuficienta respiratory. Operatia consta in implantarea unui dispozitiv numit VEPTR, adus din Elvetia si care ar costa 40.000 de Euro. Luca are nevoie de operatie pana la varsta de 2 ani, acum avand 1 an si 7 luni.
Facem Apel catre toti aceia dintre dumneavoastra care au posibilitatea de a ajuta acest ingeras, cu speranta ca va veti deschide sufletele si vom pune mana de la mana pentru a-I oferi un pas spre viitor micutului Luca. Mai sunt doar 5 luni!!!!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Gontescu Luca Stefan! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

Lasă un răspuns