Evenimentul de Toamna

Asociatia „Piticot” organizeaza in data de 9 septembrie incepand cu ora 17.00 Evenimentul de Toamna „Piticot” pentru sensibilizarea companiilor din Bihor si a oradenilor, scopul lui fiind strangerea de fonduri pentru copiii cu probleme grave de sanatate si prezentarea cazurilor umanitare.

Evenimentul va cuprinde un spectacol de muzica si dans, va pune in atentia celor prezenti o licitatie tematica de opera de arta plastica a unor artisti romani consacrati, prezenti cu operele lor atat national cat si international. Oradenii sunt asteptati sa participe la acest eveniment care  ofera un spectacol deosebit, precum si un dineu, iar prin participarea lor demonstreaza ca le pasa de orice copil aflat in dificultate.

Denisa, Sebastian, Daria, Maria, Andrei, Alex, Damian, Elisei, Bianca, Lucian, Radu, Adina, Iasmina, Stefan, sunt doar cateva prenume pe care noi toti le folosim in fiecare zi, insa parintii acestor copii care sunt in evidenta piticot.org, pronunta de fiecare data cu durere in suflet prenumele copiilor lor.

Denisa, Sebastian, Daria, Maria, Andrei, Alex, Damian, Elisei, Bianca, Lucian, Radu, Adina, Iasmina, Stefan va roaga sa nu ii uitati, iar cand treceti pe langa un copil cu dezabilitati sa va aduceti aminte de piticot.org si sa nu fiti indiferent, orice ajutor material sau banesc ii poate salva pe acesti copii suferinzi.

Evenimentul va avea loc in incinta restaurantului „Scorilo” din Oradea, iar persoanele sufletiste care doresc sa sprijine copiii grav bolnavi cat si pe cei saraci sunt asteptati sa se alature fundatiei noastre. Companiile pot ajuta copilasii care striga dupa ajutor, sponsorizand cazurile umanitare conform Codului Fiscal cu pana la 2% din Impozitul pe Profit datorat Statului Roman. Astfel, banii pe care in mod normal companiile ii vireaza la stat se pot repartiza in contul PITICOT sprijinind astfel copiii cu probleme grave, care fiind la o varsta frageda nu stiu sa ne ceara ajutorul de care au nevoie, iar companiile il pot oferi fara a scoate bani din buzunarul propriu. Toate persoanele fizice si juridice sunt rugate sa ne confirme participarea la eveniment pana in data de 5 septembrie inclusiv. Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0728/57.28.79.

Lasă un răspuns