Evenimente Eveniment la Liceul Teoretic Lucian Blaga

Eveniment la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Oradea

PITICOT impreuna cu sponsorii sai au oferit cadouri copiilor de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”

In cadrul Campaniei „1 LEU pentru copilul de langa tine”, demarata de catre Asociatia PITICOT in Scolile Generale si Liceele din Romania, am oferit cadouri unui numar de 15 copii ce provin din familii modeste, pe 7 septembrie 2010.

Pe 7 septembrie, Asociatia „PITICOT” a continuat sa sprijine cazurile sociale, si anume copiii proveniti din familii modeste de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. Dupa mai bine de o ora de cautari, impreuna cu Doamna Mariana Man, i-am strans intr-o sala de clasa pe toti copiii. Le-am povestit cum ne-au ajutat sponsorii ca ei sa primeasca un pachet cat mai complet, cu sprijinul lor si al Asociatiei noastre „PITICOT”. De la inceputul campaniei si pana astazi, PITICOT a reusit sa-i bucure cu cadouri si diverse evenimente pe 30 de copii, carora PITICOT le-a spus cat de important este ca ei la randul lor, sa nu fie indiferenti si sa-i ajute pe copiii de varsta lor ce sufera de boli grave. „PITICOT” demonstreaza prin aceasta campanie ca nu numai in preajma ocaziilor speciale putem sa-i sprijinim pe copiii nevoiasi, ci si in cursul anului cand avem posibilitati, fiecare persoana fizica sau juridica poate aduce un zambet pe chipul copiilor care de multe ori nici de sarbatori din pacate nu se pot bucura.

Asadar ii invitam din nou pe toti care doresc sa sprijine oricand copiii provenind din familii modeste si grav bolnavi ai Asociatiei „PITICOT”!

De asemnea, impreuna cu Domnul Florian POP, Profesor de Informatica, am numarat nu mai putin de 70 de calculatoare din laboratoarele de Informatica ale Liceului, carora PITICOT o sa le ofere in cursul saptamanii viitoare 70 de liciente Antivirus Dr. WEB Security Space.

Multumim in mod special Doamnei Mariana Man, Domnului Florian Pop si Domnului Director Hora Ioan.

Multumim Sponsorilor nostri: www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, Animatoarea Corina Costrut,  RAMADA – Oradea, DURAN S – solutions for your image, Brutaria DORBOB – Oradea, Cofetaria Scala (Decebal 48), Compania de paste fainoase Zebra Prodcom SRL – Oradea, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, GIG Impex SRL (transport Intern si International de persoane) si service MAN; www.miki-mini.ro  (distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani), Strop Productie SRL, D&C – Oradea, Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro, Stevenson Design www.steven.ro  (design publicitar, foto comercial), SC Fun Party SRL – dam culoare evenimentului tau, ACHC – Alina Crisan Hair Academy! Lista sponsorilor este deschisa, iar toate firmele si persoanele fizice pot sa vina in ajutorul copiilor bolnavi si cei proveniti din familii sarace, cu donatii in bani sau produse alimentare, rechizite, jucarii, haine etc.

Lasă un răspuns