Directioneaza 2% din impozitul datorat statului catre copiii gravi bolnavi inscrisi in Asociatia “Piticot”

Asociatia “Institutul Român Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati în Dificultate”, ce poarta numele de „ PITICOT” este o Asociatie Non-Profit, care îsi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat în dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale.

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze, fara costuri suplimentare, 2% din impozitul lor pe venit, datorat statului, catre o organizatie neguvernamentala.

Procedura este simpla:

Completati cu datele dumneavoastra Formularul 230 sau 200, pe care-l puteti descarca de pe site-ul Asociatiei “Piticot” www.piticot.org , si il puteti depune direct la administratia financiara de care apartineti cu domiciliul sau trimis, recomandat, prin posta pina la data de 15 mai 2012. O alta modalitate mai simpla de trimitere este aceea de a-l trimite prin posta sau curierat la adresa Asociatiei ( Oradea, Str. O.Densuseanu,nr.9, Bl.P191, Ap.2 ), sau scanat si trimis prin e-mail la adresa lavinia@piticot.org , sau prin fax la nr. 0359-411.229, iar noi il vom depune in numele dumneavoastra la administratia financiara de care apartineti.

Atentie !

Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca fiind 2% din impozitul datorat catre stat.
Se poate depune un singur formular 230 sau 200! Prin sistemul 2% se poate finanta o singura organizatie !

Va multumim anticipat pentru sprijinul pe care-l acordati copiilor care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor!

Dorel Puchianu
dorel@piticot.org
www.piticot.org
www.facebook.com/asociatia.piticot
Tel:0728-572.879

Descarca formularul Formularul 230 de aici!

Lasă un răspuns