De Sfantul Valentin, dragostea voastra poate însenina ziua unui copil

Exemplu de responsabilitate sociala, din partea mediului de afaceri: încasarile pachetelor de Sfantul Valentin vor fi donate unor copii bolnavi.
Persoanele romantice, aflate în cautarea unui loc unde sa-si celebreze dragostea de Sfantul Valentin, trebuie sa stie ca fericirea lor poate fi motiv de bucurie si pentru altii. Trei hoteluri din Bucuresti le dau îndragostitilor posibilitatea de a petrece o seara de vis si de a face un copil… fericit, donand toate încasarile din vanzarea pachetelor de Sfantul Valentin unor copii bolnavi.
De Sfantul Valentin, Hotelul Razvan, Hotelul Tranzzit si Hotelul Elizeu îsi transforma clientii în adevarati Cupidoni, raspandind bucurie si iubire celor mai putin norocosi. Fiecare hotel a ales un caz pe care sa îl sustina si caruia sa îi doneze încasarile din pachetul de Sfantul Valentin. Hotel Razvan o va sustine pe Ana Alesia, o fetita nascuta în 2006 în Bucuresti, a carei cutremuratoare poveste si lupta cu boala poate fi citita pe www.ana-alesia.ro. Hotelurile Tranzzit si Elizeu vor sustine cate un caz recomandat de catre Asociatia Piticot din Oradea. Hotelurile Razvan si Elizeu ofera cate un pachet de 50 euro, care include cazare, mic dejun, cina romantica si surprize, iar Hotelul Tranzzit ofera un pachet de 36 euro, care include cazare, french breakfast, aranjament special si suprize. Toate aceste oferte sunt valabile doar pentru data de 14 februarie.
Vor sa puna bazele unei traditii
„Am ales sa nu fim indiferenti si sa continuam traditia pe care am început-o anul trecut cu Hotel Razvan, cand de Sfantul Valentin am avut o oferta asemanatoare. Atunci am ajutat doi copii, pe Ana Alesia si pe Razvan. Anul acesta am extins aceasta oferta de Sfantul Valentin si pentru Hotelurile Tranzzit si Elizeu, care vor dona încasarile unor cazuri recomandate de catre prietenii de la Asociatia Piticot, cu care am mai colaborat si anul trecut“, a explicat Luminita Stefan, Director General al Hotelului Razvan. „Transparenta este totala. Noi vom posta copia OP-ului pe paginile de facebook ale hotelurilor“, a mai spus Luminita Stefan.

Lasă un răspuns