Copiii de la tara, motivati sa invete

Asociatia Piticot si-a reunit fortele cu Fundatia Life 2008, pentru a da o mana de ajutor copiilor cu rezultate deosebite la invatatura, de la Scoala Generala din Cheresig. Douazeci de elevi vor primi cadouri din partea celor doua organizatii, fiind incurajati asftel sa se dedice cat mai mult studiului. 
Asociatia Piticot si Fundatia Life 2008 colaboreaza pentru al doilea an consecutiv, pentru a premia succesul la invatatura al copiilor de la Scoala Generala din localitatea bihoreana Cheresig. Au fost selectati 20 de elevi care s-au remarcat in ultima perioada, prin activitatea lor scolara. Vineri, 27 ianuarie 2012, acestia vor primi cadouri din partea celor doua organizatii, constand in carti, rechizite si dulciuri, care sa ii faca pe scolari sa inteleaga veridicitatea dictonului „Cine are carte, are parte“.

„Avand in vedere faptul ca viitorul nostru, al tuturor, depinde de rezultatele acestor copii, consideram ca este esential sa ii incurajam sa invete, prin astfel de evenimente motivationale“, a spus Dorel Puchianu, director coordonator evenimente, in cadrul Asociatiei Piticot.

Fundatia Life si Asociatia Piticot ii multumesc pentru sprijin directorului de la Scoala Generala din Cheresig, domnul Craciun Urs, dar si sponsorilor care au inteles importanta motivarii elevilor, raspunzand pozitiv la solicitarile noastre: www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, ASTOP Broker de Asigurare, SC RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA SA, SC Emantes Consulting SRL, SC Visual Art Media SRL, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro (distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani), Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro si www.steven.ro (design web, hosting), Tymbark, Ulker, Bella Romania IMPEX, Carrefour Romania S.A.,Atlassib, Ebal Com, EJOT Romania, agentiadeanunturi.ro, qbebe.ro, Olida EXIM SRL – Oradea, si www.steven.ro (design web, hosting).

 

Poze Eveniment 27.01.2012

Despre Asociatia PITICOT
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 500 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare si cu bani peste 24 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente. In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 20.820 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Despre Fundatia LIFE 2008
Fundatia LIFE 2008 s-a infiintat in luna iulie 2008, si are ca obiective fundamentale infiintarea de unitati de ocrotire si asitenta sociala cu sau fara cazare pentru copiii abandonati, cu diferite dizabilitati, pentru bolnavi cronici si pentru varstnici. Fundatia LIFE 2008 isi propune acordarea unor ajutorare diferitelor categorii sociale, sprijinirea tinerilor si colaborarea cu autoritatile locale si dezvoltarea de proiecte impreuna cu acestea pentru promovarea si dezvoltarea intelectuala a tinerilor. Fundatia LIFE 2008 isi are sediul in str. Duiliu Zamfirescu nr. 4, Oradea.

Contact

Dorel Puchianu
dorel@piticot.org
www.piticot.org
+40 (0) 728 57 28 79

Lasă un răspuns