Copiii de la tara, motivati sa invete prin distractie si cadouri

 

Asociatia Piticot si Prietenii Veseliei au realizat un spectacol cu animatori profesionisti, pentru copiii din clasele I – IV de la Scola Generala din Diosig. Peste 90 de copii din clasele primare au intrat in jocurile animatorilor, iar la final au fost premiati cu sucuri si dulciuri. In plus, copiii cu cele mai bune rezultate la invatatura au primit carti si reviste, pentru ca, pe langa distractie, sa aiba si sansa de a se perfectiona. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul sponsorilor lui Piticot: Editura Aqvila Logistic SRL si revista PC Games. 
De asemenea, Asociatia Piticot ii multumeste pentru sprijin directorului de la Scoala Generala din Diosig, domnul Almasi Gheorghe, dar si sponsorilor care au inteles importanta motivarii elevilor, raspunzând pozitiv la solicitarile noastre: Prietenii Veseliei SRL, Tymbark ROMANIA, ULKER, Whiteland Import Export SRL, Cofetaria SCALA Oradea, Dorbob SRL, Curierul Dragon Star, Hotel Razvan Bucuresti, yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, oradea.net, Emantes Consulting SRL, Inter Broker Oradea, SC Visual Art Media SRL, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro, Poolcontrol – Oradea, Bella Romania IMPEX, Carrefour Romania S.A., Atlassib, Ebal Com, EJOT Romania, agentiadeanunturi.ro, qbebe.ro, AVITA Romania, si steven.ro (design web, hosting).

 

Despre Asociatia PITICOT
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 700 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare si cu bani peste 24 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente. In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 52.600 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Contact

Dorel Puchianu
dorel@piticot.org
www.piticot.org
+40 (0) 728 57 28 79

Lasă un răspuns