Concert umanitar Vita de Vie si Natalia la Hard Rock Cafe

Joi, 23 iunie, de la ora 21:00, Asociatia PITICOT si Hard Rock Cafe Bucuresti organizeaza un concert umanitar ce urmareste strangerea de fonduri pentru realizarea unui Spital Clinic Pediatric. Evenimentul ii va avea ca invitati speciali pe Natalia Selegean si Vita de Vie.

“Ne bucuram foarte mult ca Vita de Vie si Natalia sunt alaturi de cei 40 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT. Concertul din 23 iunie ne va da posibilitatea de a anunta si solicita sprijin in vederea realizarii unui Spital Clinic Pediatric in zona de vest a tarii. Acest spital va oferi pe termen lung tratamente si operatii care, in prezent, in tara noastra, nu sunt posibile. Astfel, Asociatia PITICOT va putea ajuta copiii grav bolnavi care provin din familii cu venituri mici si sunt in imposibilitatea de a achita un tratament medical sau o interventie chirurgicala. In acest scop, invitam toate companiile si organizatiile ce doresc sa sprijine viitorul copiilor din Romania sa ne contacteze si sa afle mai multe detalii despre initiativa noastra” a precizat Dorel Puchianu, Dir. Coordonator Evenimente Asociatia PITICOT.
Biletele la concert sunt in valoare de 25 lei. Pentru rezervari va rugam sa sunati la Hard Rock Cafe la numarul 021/2066261.

Lasă un răspuns