Concert Live Club ONLY – ARAD

Concert Live Club ONLY – ARAD, pe 3 septembrie ora 22.00

Asociatia PITICOT in parteneriat cu Clubul ONLY din Arad organizeaza un concert live cu sprijinul artistilor si trupelor: SOSO & George Lupsa (Oradea) S.R.G. (Arad), M.C.A. (Arad), Club Project (Arad), Trupa CTM (Oradea) si Natalia (Oradea).
Sunt multe trupe si artisti care sunt deschisi sa sprijine initiativele Asociatiei PITICOT de a ajuta copiii grav bolnavi si carora le multumim din suflet. Concertul Live din 3 septembrie, ne va facilita sa prezentam Asociatia PITICOT in Arad, si suntem convinsi ca, oameni cu suflet din Arad ii vor sustine pe copiii grav bolnavi. Desigur, modurile de a-i sustine pe acesti copii grav bolnavi sunt diverse si nu de fiecare data se rezuma doar la partea financiara. Scriem aceste randuri pentru ca, copiii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT provin in general din familii sarace, iar nevoile lor sunt diferite, pornind de la alimente de baza, rechizite, imbracaminte, cazare si transport in tara la Institutiile Medicale Specializate. Astfel, multi dintre noi avem cunostinte, si putem astfel sa le sensibilizam si sa ofere acestor copii grav bolnavi “o manuta de ajutor” – un ajutor care putem spune ca nu le afecteaza deloc bugetul personal, cum ar fi de exemplu: completarea formularului 230 si directionarea a 2% din impozitul pe venit (salariu) sau sa doneze rechizite pe care nu le mai folosesc etc.

Dorim sa multumim din suflet tuturor trupelor si artistilor care s-au alaturat Asociatiei PITICOT, si va invitam sambata 3 septembrie la concertul live din Clubul Only din Arad. Accesul la concert va fi de 10 lei/persoana.

Incasarile obtinute din organizarea acestui Concert, vor fi donate copiilor grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT. Daca doresti sa sprijini in orice fel initiativele Asociatiei PITICOT te rugam sa ne contactezi la 0728.572.879 sau dorel@piticot.org.

Lasă un răspuns