Cei mici de la Scoala Generala din Cheresig s-au distrat la Cofetaria Scala

Cei mici de la Scoala Generala din Cheresig s-au distrat la Cofetaria Scala

Impreuna cu Fundatia Life 2008 si zibo.ro, Asociatia „Piticot” a organizat un spectacol deosebit pentru copiii Scolii Generale din Cheresig, la Cofetaria Scala.

Animatoarea Lulutza i-a primit pe cei mici si a dat startul spectacolului cu un program de magie. Mascota Zibo, si-a intrat in rol, iar copiii au fost foarte fascinati de la aparitia ei pana cand Zibo a fost nevoit sa se intoarca pe planeta lui. Cei mici i-au pus multe intrebari lui Zibo, a fost imbratisat de toti copiii, iar despartirea de acesta a fost una extrem de dificila. De asemenea si Fun Party a intretinut atmosfera prin intermediul Domnului Mihai, a prezentat mascota Mikey Mouse conceputa exclusiv din baloane, iar fiecare copil a beneficiat de un balon cu heliu, (baloane de diferite culori), pe care ulterior unii copii au optat sa-l lanseze in fata Cofetariei. A urmat un spectacol de modelare de baloane, iar fiecare copil si-a dorit, spre exemplu: diversi catelusi, sabii si o fetita si-a dorit mult o umbrela din baloane. In tot acest timp copiii au avut timp sa serveasca bunatatile pregatite de Cofetaria Scala. Ulterior copiii au fost desenati pe fata si au primit baloane care au fost impartite de Zibo. Asociatia „Piticot” a realizat si cateva cadre video cu acest eveniment ce urmeaza sa fie postate pe site-ul piticot.org.

Copiii au fost incantati pana in ultimul moment cand Asociatia „PITICOT” a impartit cadourile pe care le-a pregatit impreuna cu partenerii sai.

Multumim Partenerilor nostri: www.yourmarket.ro, www.steven.ro  (design web, hosting), Public Euroconsulting SRL, Animatoarea Corina Costrut,  Cofetaria Scala – Oradea, Compania de paste fainoase Zebra Prodcom SRL – Oradea, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro  (distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani), www.zibo.ro, Strop Productie SRL, Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro, SC Fun Party SRL – dam culoare evenimentului tau si Inform Media.

Multumim in mod special Scolii Generale din Cheresig.

Lasă un răspuns