Untitled Document
Untitled Document

Ionela Mihaela Ghita - impreuna putem sa ii oferim o raza de speranta!

Donatiile se pot face in conturile Asociatiei PITICOT:
 
cont bancar nr.  
RO82BTRL00501205i98626XX  – cont in LEI
sau
RO57BTRL00504205i98626XX –  cont in EURO
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pentru cazul  Ionela Mihaela Ghita

 

Cei interesati pot contacta Asociatia PITICOT la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 

 

Descarcare Contract de sponzorizare

Ionela Mihaela Ghita - impreuna putem sa ii oferim o raza de speranta!

Ionela Mihaela a suferit o hemoragie cerebrala la 4 zile de la nastere datorita faptului ca i-a fost lasat incubatorul deschis si a facut o pneumonie. Dupa care a fost nevoie sa fie ventilata si apoi intubata. Dupa 2 ore de stat la aparate a facut o hemoragie cerebrala.

Doar 4 zile a durat fericirea familiei dupa care a urmat dezastrul. Ani de recuperare, tratamente, dar totul a fost in zadar. Nimic nu a putut-o ajuta si boala a obligat-o sa puna stop copilariei. Acum are 7 ani si jumatate si nu face nimic din ce ar trebui sa faca un copil la varsta ei. Nu s-a jucat niciodata cu o jucarie, nu a spus niciodata "mama", nu a mers si nu a alergat ca ceilalti copii.

Durerea si neputinta au condus-o pe mama Ionelei intr-o depresie din care nu credea ca mai scapa. In speranta de a o salva, familia a cheltuit tot ce avea, adica au falimentat un magazin din care traia toata familia.
Iar acum au ajuns sa traiasca cu totii din salariul mamei, de asistent personal de 500 lei. Si mai au un baiat de aproape 19 ani. Fetita nu-si tine capul, nu vorbeste, nu sta in fund si ce este cel mai grav este faptul ca boala se manifesta cu niste crize de opistotonus, astfel incat se arunca pe spate si daca nu este supravegheata permanent se poate sufoca (se auto-stranguleaza). Iar mama are nevoie de ajutorul sotului ca sa o poata ingriji. Pentru ca trebuie sa pregateasca mancarea pentru toata familia si multe alte treburi absolut necesare. Iar Ionela trebuie supravegheata in tot acest timp.

Nu sta nici in carucior din cauza ca se da pe spate tot timpul. "Am avut programari in Ucraina, in China pentru implant de celule stem, dar situatia financiara nu ne-a permis astfel de interventii. Acum am luat legatura cu o clinica din Germania pentru autotrasplant de celule stem si ne costa 9ooo euro numai interventia, in afara de cheltuielile de drum si cazare. Nu stim sigur daca va avea vreun rezultat, dar suntem dezorientati si nu mai stim cum sa facem sa iesim din aceasta situatie. Suntem blocati amandoi sa ingrijim acest copil si nu ne putem descurca sa traim toata familia dintr-un singur salariu." 
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii