Untitled Document
Untitled Document

Laura Cristiana

greutatiile medicale nu au oprit-o sa-si continue viata!


Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205I98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Paraschiv Laura Cristiana

Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:
Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 

Paraschiv Ana este mama a doi copii frumosi si isteti, care locuiesc in Galati. Laura are 12 ani si Mihai 10 ani.
De cand s-a nascut Laura, a doua casa din pacate pentru ea au fost spitalele din Galati, Cluj-Napoca si Bucuresti care au diagnosticat-o la nastere cu sindrom convulsiv afebril. La varsta de un an medicii au spus ca sufera de crize apnee, si atunci parintii au plecat imediat la Cluj, unde dupa mai multe investigatii, medicii au spus ca sufera de manifestari critice cerebrale, iar la nici trei fetita a ajuns sa medicametele depakine,diazepam, calciu lactic, gluconat de magneziu.
Viata nu i-a oferit niciun semn pozitiv, la varsta de 4 ani a primit diganosticul epilepsie, sindrom hiperkinetic, tahicardie supraventriculata, si viata ei a continuat din spital in spital cu mai multe medicamente ca niciodata: depakine, mentat, vitamina b complex, tioridazin, propranolol, anakan, remotiv, redergin, calmepam, asentra, cerebrolizin, actovegin, gingium. In prezent a fost obligata sa se obisnuiasca cu medicametele depakine, rivotril, riosatarun, liv52, silimarina, vitamina b cu aloe vera. Parinti au un venit mic, iar in acest moment doar sotul poate lucra, iar cheltuielile sunt mari, famila Paraschiv locuind in chirie. Astfel orice fel de ajutor din partea omenilor cu suflet este binevenit si va rugam sa nu ramaneti indiferenti.

Insa sa ne intoarcem la Laura, o fetita luptatoare, draguta si inteligenta pe care daca o intalnesti nu iti vine sa crezi ca a suferit asa de mult, si ca in acest moment i-a o gramada de medicamente zilnic. Anul trecut a stat in coma o perioada destul de lunga si a uitat sa scrie si sa citeasca, insa inainte de acest eveniment tragic, Laura invata bine ca multi alti copii. Astfel, a fost obligata sa invete tot ce a uitat, fiind un chin deosebit pentru mama Laurei. Daca ar fi sa scriem o carte despre Laura, ar trebui sa contina pagini cu documente medicale. Cel mai grav este ca depinde de spital, pentru ca din trei in trei luni trebuie sa fie internata 2 saptamani in spital, iar daca analizele nu au rezultatul scontat, trebuie sa petreaca un timp mai indelungat in spital.

Laura Cristina Paraschiv a suferit in 2007 de o comotie cerebrala prin cadere in urma unei crize, in 2008 a mai facut o comotie cerebrala, iar in februarie 2009 a suferit o coma de gradul I. Laura a implinit 12 ani pe 26 decembrie 2010, nu s-a lasat niciodata coplesita de necazurile prin care a trecut, se comporta cat se poate de normal, exact ca si un copil de varsta ei. Laura are nevoie de un medicament, care sa o ajute la invatat – Risatarun (fiole buvabile de 20ml). In Romania acest medicament nu exista, si trebuie achizitionat din Germania, costul lui fiind de cca. 60 euro. Laura trebuie sa i-a cate o fiola pe zi timp de 20 zile, ulterior trebuie sa faca o pauza de 10 zile.

Impreuna putem sa o ajutam pe Laura! 
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii