Untitled Document
Untitled Document

Kristen, o fetita minunata greu incercata de boala
Donatiile se pot face in conturile Asociatiei PITICOT:
 
cont bancar nr.  
RO82BTRL00501205i98626XX  – cont in LEI
sau
RO57BTRL00504205i98626XX –  cont in EURO
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pentru cazul Coman Kristen.

 

Cei interesati pot contacta Asociatia PITICOT la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 

 

Descarcare Contract de sponzorizare

Familia Coman Alexandru si Iuliana din Galati, sunt parintii a doua fetite gemene extrem de frumoase, Evelin si Kristen, nascute la data de 26,07.2007.

Fetitele s-au nascut prematur, la 26 de saptamani, avande greutatea de 1000 grame, respective 1100 grame. Dupa un an si doua luni, Kristen a suferit o hemoragie cerebrala, diagnosticul medicilor fiind tetrapareza-flasco-spastica ( paralizie cerebrala).

Dupa aflarea diagnosticului, parintii au dus fetita la Spitalul de neuropsihitrie din Sibiu, iar apoi a urmat proceduri de kinetoterapie la Galati impreuna cu alte tratamente medicamentoase.

Pe parcursul timpului, fetitele crescand, s-a observat diferenta dintre ele, faptul ca evolutia lor este diferita, una dintre ele fiind sanatoasa, iar cealalta luptandu-se cu aceasta boala chinuitoare. In special Kristen este foarte afectata vazand cum surioara ei geamana se poate juca si poate merge, ceea ce pentru ea este imposibil.

Medicii au ajuns la concluzia ca sansa fetitei este de a suporta efectuarea unei operatii, numindu-se Miofribotomia subcutanata pee tape, care se efectueaza in orasul rusesc Tula.
O singura etapa din acest sir de operatii costa 1850 EURO, bani de care acesti parinti nu beneficiaza avand in vedere ca tatal fetitelor are un venit lunar de 450 RON, iar mama de 540 RON proveniti din salariul de asistent personal al fiicei Kristen.

Kristen isi doreste sa fie la fel ca ceilalti copilasi sanatosi, sa se poata juca la fel ca si surioara ei, sa se poata bucura de viata. De aceea apelam la bunavointa dvs de a ajuta aceasta micuta fiinta si de ai aduce zambetul pe buze. 
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii