Untitled Document
Untitled Document

Iasmina, un suflet pur si iubitor

Donatiile se pot face in conturile Asociatiei PITICOT:
 
cont bancar nr.  
RO82BTRL00501205i98626XX  – cont in LEI
sau
RO57BTRL00504205i98626XX –  cont in EURO
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pentru cazul  David Iasmina .

 

Cei interesati pot contacta Asociatia PITICOT la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 

 

Descarcare Contract de sponzorizare

Vazand acest copil minunat te intrebi de ce un copil atat de fumos si talentat trebuie sa sufere atat de mult… Iasmina, o fetita de numai 12 ani care desi tarieste in intuneric, a primit de la Dumnezeu harul de a pune pe hartie poezii scrise cu sufletul. Fundatia PITICOT isi doreste sa o ajute pe Iasmina ca intr-o zi sa-si poata citi si ea poeziile.
30.05.1998, o zi de fericire si implinire pentru familia David: venea pe lume fetita lor mult asteptata. Un copil normal, o nastere fara probleme…un motiv de bucurie. Aparitia icterului mai pronuntat a dus la nenorocirea fetitei. Aflandu-se in incubatorul cu lampi, bandajul i s-a desprins, iar razele i-au afectat ochisorii. La 2 luni, descoperind ca Iasmina nu vede nici macar lumina, parintii au dus-o la Cluj unde I s-au facut injectii in ochi. In urma acestui tratament pupila a inceput sa reactioneze si a zarit lumina.
Fiind diagnosticata cu atrofie de nerv optic, au urmat ani de disperare si de cautare a mai multor opinii. Iasmina impreuna cu parintii a strabatut spitalele din Romania cautand o rezolvare pe care nu au gasit-o: Spitalul Militar din Cluj, Spitalul Militar din Bucuresti, Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti, precum si Spitalele din Timisoara si Sighet. Iasmina a urmat un tratament cu acupunctura 7 ani, in urma caruia nu au fost rezultate vizibile.
Acum Iasmina isi doreste sa ajunga la clinica Xcell Center din Dusseldorf (Germania), unde i se va face un tratament cu celule stem (adulte- recoltate din maduva pacientilor) in speranta ca i se va regenera partea de nerv optic care ii lipseste. Tratamentul costa 10.500 de euro la care se vor mai adauga cheltuieli legate de transport si cazare timp de 5-7 zile cat vor dura sedintele de injectare a celulelor recoltate. Costul total aproximativ ar fi de 11.850 euro.
Iasmina are 12 ani si nu a vazut inca lumina soarelui si frumusetile ce o inconjoara, dar mai ales nu a zarit chipul drag al mamei. Inchideti ochii pentru o clipa si ganditi-va cum ar fi sa traiti o viata in intuneric…Dati-i sansa acestui suflet sa vada ce vedem si noi!

O, mama!
Azi e ziua ta,
Iti daruiesc inima mea
O floare vreau sa-ti daruiesc
Sa-ti dovedesc cat te iubesc!

O, mama draga!
Eu ti-as da: sanatate, fericire
Si in suflet sa ai iubire!
Si putere foarte multa
Fiindca tu esti mama buna!

David Iasmina

  
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii