Untitled Document
Untitled Document

Andreea - o inima ne cere ajutorul!!!

Donatiile se pot face in conturile Asociatiei PITICOT:
 
cont bancar nr.  
RO82BTRL00501205i98626XX  – cont in LEI
sau
RO57BTRL00504205i98626XX –  cont in EURO
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pentru cazul   Andreea

 

Cei interesati pot contacta Asociatia PITICOT la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 

 

Descarcare Contract de sponzorizare

Pe 10 decembrie 2009 venea pe lume Andreea, care a adus o bucurie imensa familiei, insa din pacate aceasta a durat doar 2 zile, pentru ca Neonatoloaga le-a dat o veste mai putin buna, cu siguranta ea a incercat sa nu ii sperie pe parintii Andreeii. Din pacate, adevarul era ca, fetita respira cu greutate, se albastrea la gurita semn ca are probleme cu inimioara si era suspecta de sindromul down. Dupa cca. 30 de zile parintii au inceput sa mearga de mai multe ori la Bucuresti, unde prima data i-au facut testul genetic si vestea mai putin buna a demonstrat ca fetita avea Sindromul Down, trisomie 21.
Ecografiile de la inimioara au demonstrat ca fetita are o mica gaurica la inima de 11 mm, iar la 5 luni in urma unor convulsii, parintii au aflat ca are epilepsie, iar la 7 luni dupa ce i-au facut tomograf au descoperit ca are Hidrocefalie. De aici vestile negre s-au tinut in lant, astfel dupa un ecograf la cap au descoperit ca nu are creierul dezvoltat, avand o dimensiune mult mai mica pentru varsta ei. Aceste necazuri nu  i-au descurajat, si parinti au mers cu Andreea la Cluj sa-i faca operatia la inima, ulterior dupa ce i-au facut toate analizele au descoperit ca
fetita are Hepatita C. Operatia la inima a decurs normal si a fost o operatie reusita. Insa parinti nu mai pot face fata cheltuielilor, si ne cer ajutorul nostru al tuturor, pentru ca din ianuarie trebuie sa inceapa sa mearga din nou la recuperare, controlale, tratamente etc. Cu toate ca Andreea are un anisor, ea nu isi poate sustine capusorul ca si alti copilasi de varsta ei, nu mai vorbim de stat in fundulet sau rostogolit.

Parintii o iubesc enorm pe Andreea, si ar vrea sa-i ofere tot ce isi doreste fetita lor, insa posibilitatile lor sunt reduse. Parinti ne multumesc din suflet daca am citit "mica" poveste a Andreei si ne roaga sa o schimbam intr-una cu final fericit!
 
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii