Untitled Document
Untitled Document

Un suflet ne cere ajutorul!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205I98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP
Cei interesati pot contacta

Asociatia PITICOT:
Lavinia Catrinar: 0728-270-876  lavinia@piticot.org 


 

Descarcare Contract de sponzorizare

Vesel si curios, plin de viata si poate putin neastamparat, dar mai ales cu un suflet mare si bland, asa era Alex pana de curand. Azi insa noul prieten al fundatiei PITICOT ascunde o mare tristete.

Clipele minunate si lipsite de griji ale copilariei s-au transformat pentru acest mic suflet intr-un adevarat calvar si intr-o durere sfasietoare. Activitatile scolare, jocurile, pasiunile si bucuriile sale au fost inlocuite cu drumuri nesfarsite spre medici si spitale, cu tratamente mult prea dureroare, cu lacrimi si suferinta.

Diagnosticat in urma cu aproape un an cu tumoare maligna la femurul stang acest copil are nevoie cu disperare de ajutorul nostru, al tuturora.

Starea avansata a bolii si gravitatea situatiei au impus inceperea chimioterapiei imediat dupa aflarea necrutatoarei vesti. Curele de citostatice incepute la Cluj sunt continuate in Italia si datorita unui raspuns pozitiv din partea organismului in februarie 2009 are loc un transplant osos.

Tratamentul post-operator implica insa alte cure de citostatice iar drumul vindecarii este abia la inceput. Cu un organism slabit dar cu speranta inca vie Alex, baietelul de 9 anisori din Deva pasionat de muzica si in special de pian, vine azi sa ne ceara ajutotul.

Haideti sa nu ramanem indiferenţi la durerea sa si a familiei sale, haideti sa-i daruim speranta. Cu ajutorul nostru Alex poate si trebuie sa ajunga cat mai curand la o clinica specializata din Bologna.

9500 de euro este suma necesara finalizarii tratamentului, suma care i-ar putea aduce din nou zambetul.

Orice ajutor, oricat de mic, este primit cu inima deschisa.

---------------------
PITICOT multumeste tuturor partenerilor care ajuta la rezolvarea acestui caz.

Sponsori Principali:

SIMODE IMPEX                   http://www.simode.ro
POOLCONTROL                 http://www.poolcontrol.ro
ZAHARUL ORADEA             http://www.diamant.ro
KRONOVEST                      http://www.kronovest.ro

  
Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii

Sustinem: YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii