Balul Sufletului Romanesc – Iasi, 1 dec. 2012

De Ziua Nationala a Romaniei, va invitam la “Balul Sufletului Romanesc”, un eveniment cu caracter umanitar, organizat de catre Asociatia Piticot cu scopul de a-l ajuta pe Nicolae Matias Golimbiovschi, un copil abandonat de mama, care are nevoie urgenta de un transplant de rinichi.

Participantii vor avea ocazia sa demonstreze ca a fi roman inseamna a fi bun, facand donatii pentru Nicolae Matias Golimbiovschi si alti copii grav bolnavi sau pentru care saracia reprezinta o problema de supravietuire – beneficiari ai Asociatiei Piticot. In plus, vor sarbatori ziua de 1 Decembrie intr-un mod inedit, pe ritmurile de pop, jazz si R&B ale formatiei HER FUNKY SUBJECTS sau ascultand colinde interpretate de catre corul elevilor de la Colegiul National “Octav Bancila” Iasi. Spectacolul caritabil va fi completat de dansurile celor de la Asociatia Clubul Sportiv Dance Studio   – cu specific ballroom latino balet. Pentru pasionatii de arta si frumos, va fi organizata o licitatie speciala, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa achizitioneze lucrari de sculptura si tablouri create de catre artisti locali.

Viata unui copil, un lung sir de interventii chirurgicale

Balul “Sufletului Romanesc” va avea loc sambata,1 Decembrie,  la Grand Hotel Traian din Iasi, Sala Eminescu incepand cu orele 18.00. Biletul de intrare va costa 20 lei/persoana, iar toti banii stransi in urma acestui eveniment vor fi donati cazurilor speciale din cadrul Asociatiei. Un astfel de caz este cel al lui Nicolae Matias Golimbiovschi – un baietel de 7 ani, din judetul Suceava, care are nevoie urgenta de un transplant renal. Povestea lui Mattias este una extrem de trista nu doar din perspectiva bolii si a faptului ca pana la aceasta varsta a trecut prin nenumarate interventii chirugicale (dintre care prima la numai cinci zile), ci si din cauza faptului ca a crescut fara dragostea unei mame, deoarece aceasta a plecat in strainatate, lasandu-l pe Mattias numai in grija tatalui. Pentru mai multe detalii despre situatia critica in care se afla Mattias, va rugam sa accesati acest link: http://piticot.org/mattias-un-baietel-de-numai-sase-ani-are-nevoie-de-urgenta-de-un-transplant-de-rinichi/.

Donatiile se pot efectua in ziua evenimentului la receptia Hotelului Traian contra chitanta in valoare de 20 lei sau online pe www.piticot.org in perioada 20.11.2012-29.11.2012, iar in detaliile de plata se va specifica Bal cu scop umanitar 1 Decembrie! Numele si prenumele persoanelor care fac donatii in valoare corespunzatoare de minimum 20 de lei va fi inregistrat si va avea acces la Bal.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati telefonic, la numarul 0728.572.879, sau prin e-mail, la adresa: dorel@piticot.org

Lasă un răspuns