AZI TU CE AI FACUT PENTRU APROAPELE TAU?

Daca eziti in a da raspuns acestei intrebari inseamna ca este putin probabil sa fi facut ceva cu adevarat semnificativ pentru cel de langa tine!

Asociatia „PITICOT” te invita sa FII PROTAGONISTUL/A povestii de viata a mii de oameni … semeni ai nostri aflati in suferinta, persoane cu dizabilitati pentru care din fericire exista SPERANTA, SCLPIREA DIN OCHII CELOR DIN JUR, MANA INTINSA A CELUI CA MINE SI CA TINE … ACUM POTI FI GENIAL, ai liber la a spune DA – VREAU SA AJUT, sunt GENEROS, DONEZ pentru cel aflat in nevoie!

Doar 2 EURO din partea ta e suficient ca mana de la mana sa facem ceva maret, un Centru pentru copiii cu dizabilitati din toata Romania!

2 EURO prin SMS –  numar valabil in retelele de telefonie:Vodafone, Orange si Telekom in perioada: 15.04.2015 – 15.07.2015! (Numarul SMS-urilor trimise pot fi vizualizate pe site-ul:  http://www.donatie.ro/index.php/doneaza-prin-sms/alege-organizatia/asociatia-piticot)

Doneaza si tu 2 Euro prin SMS la nr. 8839 pentru infiintarea Centrului Respiro “Piticot”,  un loc al celor aflati in nevoie, o zona de confort, o posibilitate de tratament si revenire!

Asociatia Piticot are nevoie de fiecare dintre noi pentru a pune bazele singurului centru de tip RESPIRO din N-V Romaniei, destinat copiilor cu dizabilitati grave, Centrul Respiro “Piticot” http://piticot.org/respiro/

Ambasador al cauzei PITICOT – Mihaela TATU

Doamna Mihaela TATU a ales sa sprijine acest proiect si in acelasi timp a incercat sa transmita prin felul sau de a fi importanta ajutorarii aproapelui:

„Acum, in jud. BIHOR, loc. MADARAS se intampla un lucru nemaipomenit …

Constructia si amenajarea unui Centru RESPIRO pentru copiii cu dizabilitati – poate ai citit in presa … daca nu, iti spun acum ca sunt ambasador al acestei cauze si ma implic trup si suflet in realizarea unui proiect pe cat de minunat pe atat de necesar, a carui baze au fost puse de o mana de oameni cu suflet mare!

VREAU SA STII ca acest PROIECT este si despre tine (si tu ai putea deveni beneficiar al acestui centru … nu stim ce ne ofera ziua de maine).

A venit momentul SA FII PREZENT, SA FACI CEVA, SA DARUIESTI … copiii cu dizabilitati nu si-au ales soarta singuri, le-a fost daruita de bunul Dumnezeu tocmai pentru a opri timpul in loc pentru OAMENI grabiti ca mine si ca tine!”

Primaria comunei Madaras din jud. BIHOR se implica in proiectul Asociatiei PITICOT

Caminul cultural din sat Martihaz, comuna Madaras va fi transformat in Centrul Respiro “Piticot”. Acesta va gazdui copii cu dizabilitati grave pe perioada in care asistentul personal, de cele mai multe ori parintele sau asistentul maternal, are nevoie de un moment de refacere fizica si/sau psihica. Pe perioada sederii in centru, copiii cu dizabilitati vor beneficia de tratament de recuperare, servicii de psihoterapie, fiind integrati in activitati specifice fiecarei sedinte de tratament.

Necesarul financiar pentru reabilitarea cladirii si pentru dotarea adecvata a acesteia in vederea bunei functionari se ridica la suma de 300.000 de EURO!

O suma colosala daca gandim in ansamblu, dar daca privim la scara mica este extrem de putin, deoarece in acest proiect te vrem si pe tine implicat … om simplu care vrei sa daruiesti iubire celor aflati in suferinta!

2 EURO din partea fiecarui oradean si Centrul Respiro „PITICOT” prinde viata!

NU UITA: Copiii cu dizabilitati au nevoie de tine! Implica-te! Doneaza! AJUTA!

FII  SI TU PREZENT la transformarea acestui PROIECT in REALITATE!

Poti DONA on-line, pe site-ul Asociatiei PITICOT: www.piticot.org

Poti DONA in cont bancar:

                                               RO82BTRL00501205I98626XX – cont in LEI

                                               RO57BTRL00504205I98626XX – cont in EURO

Poti DONA prin SMS la numarul scurt: 8839 – Orange, Vodafone, Telekom!

Poti DONA prin completarea Formularului 230, Formularul 200 sau prin Contract de sponsorizare!

Ne poti contacta zilnic de luni pana vineri de la ora 8-16 la adresa de e-mail: donatii@piticot.org si numarul de telefon: +40 728.572.879,  site: www.piticot.org/respiro!

Noi am hotarat SA FACEM CEVA. Nu ne lasa singuri!

TE PROVOCAM SA FII plin de COMPASIUNE si GENEROZITATE.

De la DORINTA la FAPTA este doar un pas … acest pas poate fi facut IMPREUNA!!!

 

Contact:
Asociatia PITICOT – www.piticot.org
e-mail: director@piticot.org; donatii@piticot.org
Asociatia PITICOT – Pagina Centrului RESPIRO –  http://piticot.org/respiro/
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Lasă un răspuns