Asociatia Piticot va invita la pranz!

In parteneriat cu Hotel Transit – Departamentul de Catering, Asociatia Piticot invita angajatii firmei dvs. sa se implice in proiectul „In 30 iulie 2014 iei pranzul cu Asociatia Piticot”. Alegand unul dintre cele doua meniuri propuse, copiii aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot vor putea fi ajutati cu alimente, medicamente, rechizite, orice au nevoie.

Va propunem doua modalitati prin care se poate realiza acest proiect in cadrul companiei dvs.:
– angajatii care doresc sa se implice, pot dona fiecare 10 ron, alegand unul din cele doua meniuri propuse;
– dvs va puteti fideliza angajatii prin recompensarea rezultatelor lor, oferindu-le in data de 30 iulie, in pauza de masa, meniul ales, printr-un contract de sponsorizare conform Legii sponsorizarii nr.32/1994 (modificata, completata si aprobata prin Ordonanta Guvernului Nr. 36/1998, respectiv prin Legea nr.204/2001), precum si cu prevederile Legii 571/2003 cu modificarile la zi: “Contribuabilii care efectueaza sponsorizari, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
– este in limita a 3% din cifra de afaceri;
– nu depaseste mai mult de 20 % din impozitul pe profit datorat.”

Indiferent de modalitatea aleasa, Asociatia Piticot in calitate de ONG va promova imaginea firmei dvs., ca organizatie responsabila social si umanitar, prin comunicate de presa, multumiri oficiale pe pe site-ul Asociatiei Pticot si pagina de facebook, unde avem peste 5000 de prieteni.

De asemenea, usile asociatiei sunt mereu deschise pentru sponsorii si partenerii nostri, prin participarea acestora la evenimentele caritabile pe care le organizam, cu roll-up si flyere.

Asteptam asadar, raspunsul dvs. pana marti, 15 iulie 2014, la tel. 0728.572.879!

Lasă un răspuns