Asociatia PITICOT ii multumeste sponsorului Dragon STAR!

Compania de curierat Dragon Star ne sprijina de mai bine de un an cu transportul produselor alimentare/nealimentare catre familiile nevoiase. Dorim sa le multumim din suflet pentru acest ajutor, care este vital pentru functionarea Asociatiei PITICOT. Cel mai recent proiect pe care nu l-am fi putut realiza fara sprijinul Dragon Star a fost transportarea unei masini de spalat, pentru o familie cu sase copii. Mai jos gasiti pozele cu acest transport atipic.

 

 

Despre Dragon Star
In momentul de fata numaram circa 250 angajati, numar aflat in crestere datorita dezvoltarii continue a businesului, concluzie trasa din rapoartele financiare trimestriale cat si a cresterii volumelor de marfa.

Compania DRAGON STAR CURIER are sediul social in Bucuresti si 21 de sedii zonale. DRAGON STAR CURIER are puncte de lucru in fiecare resedinta de judet, avind un grad de acoperire la nivel national de 100%, ceea ce permite onorarea tuturor solicitarilor pe teritoriul Romaniei. Numarul punctelor de lucru este in continua crestere, fapt ce pune in evidenta dinamica deosebita a companiei.

Societatea dispune de o flota auto proprie de circa 170 autoutilitare de 13, 15 si respectiv 17 m³, 14 autoutilitare de 7,5 tone. Transportul de grupaje de noapte este asigurat de colaboratori (subcontarctori) ce dispun de polite de asigurare de marfa cuprinse intre 10.000 si 50.000 euro / auto.

Flota, datorata tot motivelor invocate anterior, este intr-o continua crestere si este supusa periodic unui proces de evaluare si reinoire.

Lasă un răspuns