Asociatia Piticot din nou aproape de educatie!

Prin intermediul campaniei „Vine scoala bine-mi pare!” – desfasurata in perioada septembrie – octombrie, 2013 Asociatia Piticot a reusit sa daruiasca rechizite, unui numar de 83 de copii.
Acestia au primit cate un ghiozdan echipat cu: caiete, coperti, manuale, reviste educative, orar, liniar, trusa de geometrie, creta, plastelina, bloc de desen, acuarele si pensule, lipici, hartie colorata, hartie glasata, penare, creioane grafice, creioane colorate, pixuri, stilouri cu patroane, carioci, radiera, ascutitoare si o jucarie de plus, pe scurt, toate cele necesare unui elev.

Cei care au beneficiat de aceste rechizite sunt scolari, incepand de la clasa 0 pana la clasa a 12-a si sunt cazuri sociale/umanitare ale Asociatiei Piticot din intreaga tara, dar si scolari de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”, Oradea si Scoala Gimnaziala „Ioan Slavici”, Oradea.
Prin aceasta campanie am dorit sa exercitam un drept universal, dreptul copiilor la educatie.

Reusita noastra a putut sa aiba loc doar cu ajutorul voluntarilor si a sponsorilor, carora le multumim din suflet pentru suportul dat.

Cei care ne-au sprijinit in aceasta campanie sunt: European Drinks, Graficard SRL, Pagicom SRL, dar si cadre didactice si elevi de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea, Colegiul Tehnic nr 1. Vadu Crisului, Scoala Gimnaziala „Octavian Goga”, Oradea si structura sa Gradinita cu Program Prelungit nr. 42, Colegiul National „Iosif Vulcan” Oradea, Colegiul Tehnic „Transilvania” Oradea.

Multumim tututor pentru pentru sustinerea in misiunea noastra de a aduce zambetul pe fata copiilor.

Echipa PITICOT
www.piticot.org
https://www.facebook.com/asociatia.piticot
director@piticot.org
tel: 0728.572.879

Lasă un răspuns