Asociatia PITICOT a donat 10.000 lei in aceasta luna!

Concertul de Craciun organizat de Asociatia PITICOT a strans peste 300 de fani!

Concertul de Craciun organizat de Asociatia PITICOT pe 11 decembrie 2010 la Palatul National al Copiilor s-a bucurat de succesul pe care Asociatia l-a anticipat. In urma acestui concert s-au strans 10.200 lei, bani care au fost donati la inceputul lunii februarie 2011 pentru cazurile inscrise in Asociatia PITICOT dupa cum urmeaza: 5000 lei pentru Pintea Ioana Maria, 2500 lei pentru Huci Rares-Marcel si 2500 lei pentru David Iasmina-Florina. Aceste sume de bani nu sunt suficiente, insa ii vor ajuta pe parinti sa se aproprie de ceea ce spera de mult timp. De aceea nu ne oprim in a-i ruga pe toti cei sufletisti ce citesc aceste randuri, sa nu stea indiferenti si de cate ori au posibilitatea – sa-i sprijine pe copiii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT!
Numai cu ajutorul vostru, copiii din Asociatia PITICOT pot spera la un viitor normal, unul de care multi copii se bucura in acest moment, iar noi cei care am avut o copilarie deosebita putem sa le oferim copiilor aflati in dificultate un mic zambet de care au atata nevoie!

Concertul a adunat peste 300 de fani, spectacolul a fost impresionant pentru cei mici, dar si pentru parintii care au asistat la un concert de muzica Jazz si POP.  Ar fi foarte multe de spus, dar nu dorim sa ne lungim si de aceea v-am selectat cateva poze de la spectacol, si mai multe secvente video pe care le puteti descarca de pe site-ul nostru.

Acest concert nu putea sa aiba loc fara ajutorul Domnului Dorin D., Prezentatorului Dan Murze, Elena Morosanu Project, Trupa von MEISTER Crew, Corul de Copii Meloritm, Elena Nicolai, Natalia Selegean, Trupa de teatru OBLIGO, Grupul ORANGE PLAY – condus de Doamna Prof. Cristina Livezeanu, Membri: Andrei Alexandru Cazaciuc (6 ani),  Gabriela Somordolea (6 ani), Cristina Cocheci (7 ani), Kitty si Dolly Plamadeala (6 ani), Sonia si Cristina Nae.

Dorim sa incheiem cu ceea ce ne-a spus unul dintre sponsorii nostri, Domnul Bogdan de la Silva Group Romania:  Voi veni cu placere la urmatorul spectacol pe care il veti organiza.

Multumim in mod special Sponsorilor si Partenerilor: Public Euroconsulting SRL, IMARK Sistem SRL, Matra INT SRL, U.N.T.R.R., Fundatia pentru Copii Talentati Meloritmic, Concept Electronics SRL, Agroprod 208 SRL, Karl Storz Endoscopia Romania SRL, DURAN S – solutions for your image, 24FUN, www.steven.ro (design web, hosting), Revista Noroceii, www.yourmarket.ro, www.yourjobs.ro, www.youracademy.ro, Corul de copii Meloritm, www.kiddy.ro, www.events.landconsulting.eu, www.flashlife.landconsulting.eu, Okazii.ro, www.magazinuldebrazi.ro, Palatul National al Copiilor, www.zibo.ro, www.calendarevenimente.ro, www.magazinul-copiilor.ro, www.muccelmic.com, si www.miki-mini.ro.

Lasă un răspuns