Am luptat si am castigat alaturi de Patrik!

Asociatia Piticot doreste sa anunte cu mare bucurie faptul ca Patrik Mihutiu este un copil sanatos!

In vara acestui an, Asociatia Piticot vorbea oamenilor despre Patrik Mihutiu, copilasul de 4 anisori din Oradea, care suferea de hipospadias – o malformatie (congenitala). Aceasta conditie fizica nu-i dadea voie lui Patrik sa urineze normal, iar pe termen lung ar fi dus la imposibilitatea crearii unei familii.

Acum, Patrik este sanatos!

Pe data de 30 septembrie Patrik a fost operat la clinica din Debrecen. Interventia chirurgicala a durat 1 ora si 45 minute, nu au existat complicatii, medicii declarand-o un adevarat succes. Dupa o saptamana de supraveghere medicala, Patrik e acum acasa, este in proces de vindecare, insa este sanatos.

Multumim frumos!

Asociatia Piticot, Familia Mihutiu, dar in special Patrik doresc sa multumeasca tuturor sponsorilor precum: Public Euroconsulting, Hotel Scorillo, Ebal SRL, domnului Fechete Dumitru directorul general Hotel President, Eurobac Romania SRL, Digital IT, Inter Broker de Asigurare SRL, precum si altor sponsori care sunt sau au dorit sa ramana anonimi. Cu ajutorul acestora, Asociatia Piticot a reusit sa doneze familiei Mihutiu suma de 2000 euro necesara interventiei chirurgicale.

„Este un real succes cand vedem ca scopul Asociatiei Piticot, intrajutorarea copiilor aflati in dificultate, este atins. Bineinteles acest lucru este posibil doar cu ajutorul sponsorilor. Fara ei nu am exista. Ei sunt cei care ne sustin, sunt sensibili la problemele celor din jur, dand o mana de ajutor, atat financiar, dar si prin bunuri si servicii” spune Denisa Hora, director Asociatia Piticot.

Asociatia Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati In Dificultate “Piticot”, este persoana juridica de drept privat, fara scop lucrativ, non-profit, care isi canalizeaza toate fortele in vederea sprijinirii copiilor aflati in dificultate!

Scopul PITICOT il reprezinta acordarea de ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si orice copil aflat la nevoie, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale.

Persoanele generoase care doresc sa ne sprijine in continuare pot face donatii in lei, in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar RO82BTRL00501205i98626XX –  sau in Euro, in contul RO57BTRL00504205i98626xx, ambele deschise la Banca Transilvania Oradea.

Persoanele care doresc mai multe informatii ne pot contacta la urmatoarele adrese: director@piticot.org si lavinia@piticot.org si telefonic la numerele: 0728.572.879 (Denisa Hora- Director Asociatia Piticot) si 0728-270-876 (Lavinia Catrinar – Presedinte Asociatia Piticot).

Firmele responsabile social pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*

*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

 

Lasă un răspuns