Am castigat pentru mediul inconjurator!

Copacul „COLECTIONAR” Urban … un proiect dezvoltat de Asociatia „PITICOT” in parteneriat cu Facultatea de Protectia Mediului din Oradea!

Asociatia Piticot a dat startul proiectului extraordinar cu impact deosebit in mediul educational din judetul Bihor!
In parteneriat cu Facultatea de Protectia Mediului din Oradea, Asociatia PITICOT a desfasurat Sambata, 11.11.2017 ultima activitate din cadrul Proiectului- Concurs <Copacul „COLECTIONAR” Urban> .

Dupa ce saptamana trecuta elevii din 8 licee oradene au reusit sa planteze 400 de puieti de stejar rosu la King’s Land, Ineu, sambata acestia au fost recompensati pentru intreaga lor stradanie.
Astfel ca, premiile s-au oferit astfel:
Locul 1 – Colegiul National „Emanuil Gojdu”, Oradea
Locul 2 – Colegiul National „Iosif Vulcan”, Oradea
Locul 3 – Liceul „Don Orione”, Oradea

Multumim partenerilor, participantilor si tuturor celor care ne-au sustinut in derularea acestui minunat proiect, menit sa creasca interesul pentru protejarea mediului inconjurator!

Acest Concurs a fost sustinut prin Proiectul Nr. 201 din 26.07.2017, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!
De asemenea,  acest proiect/concurs se deruleaza in baza protocolului semnat cu Inspectoratul Scolar Judetean BIHOR, cu nr. 12/22.09.2017!

Echipa Asociatiei PITICOT,
www.piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot
tel: 0728.572.881