Alexandru Florea – Un suflet ne cere ajutorul!

Vesel si curios, plin de viata si poate putin neastamparat, dar mai ales cu un suflet mare si bland, asa era Alex pana de curand. Azi insa noul prieten al fundatiei PITICOT ascunde o mare tristete.

Clipele minunate si lipsite de griji ale copilariei s-au transformat pentru acest mic suflet intr-un adevarat calvar si intr-o durere sfasietoare. Activitatile scolare, jocurile, pasiunile si bucuriile sale au fost inlocuite cu drumuri nesfarsite spre medici si spitale, cu tratamente mult prea dureroare, cu lacrimi si suferinta.

Diagnosticat in urma cu aproape un an cu tumoare maligna la femurul stang acest copil are nevoie cu disperare de ajutorul nostru, al tuturora.

Starea avansata a bolii si gravitatea situatiei au impus inceperea chimioterapiei imediat dupa aflarea necrutatoarei vesti. Curele de citostatice incepute la Cluj sunt continuate in Italia si datorita unui raspuns pozitiv din partea organismului in februarie 2009 are loc un transplant osos.

Tratamentul post-operator implica insa alte cure de citostatice iar drumul vindecarii este abia la inceput. Cu un organism slabit dar cu speranta inca vie Alex, baietelul de 9 anisori din Deva pasionat de muzica si in special de pian, vine azi sa ne ceara ajutotul.

Haideti sa nu ramanem indiferenţi la durerea sa si a familiei sale, haideti sa-i daruim speranta. Cu ajutorul nostru Alex poate si trebuie sa ajunga cat mai curand la o clinica specializata din Bologna.

9500 de euro este suma necesara finalizarii tratamentului, suma care i-ar putea aduce din nou zambetul.

Orice ajutor, oricat de mic, este primit cu inima deschisa.

–––––––
PITICOT multumeste tuturor partenerilor care ajuta la rezolvarea acestui caz.

Sponsori Principali:

SIMODE IMPEX                   http://www.simode.ro
POOLCONTROL                 http://www.poolcontrol.ro
ZAHARUL ORADEA             http://www.diamant.ro
KRONOVEST                      http://www.kronovest.ro

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Alexandru Florea! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

Lasă un răspuns