Alaturi de Antonia, la implinirea varstei de 4 ani!

Antonia Cleopatra Radulescu si-a sarbatorit joi, 30 mai 2013, ziua de nastere, cu tort, jucarii si cadouri, asa cum nici ar fi sperat, fara ajutorul Asociatiei Piticot si al sponsorilor inimosi, Cofetaria Scala si Public Euroconsulting, carora le multumim din suflet pentru implicare.

Fetita sufera de boala coagularii sangelui, ceea ce inseamna ca in orice secunda poate sa faca o hemoragie fatala. Patru luni a sangerat fara oprire, afland astfel ca sufera de aceasta boala cronica pentru care nu exista tratament. Antonia si mama sa, Olga Radulescu, traiesc de pe o zi pe alta, intr-o mica garsoniera inchiriata, din doar 800 de lei pe luna. Fiind cardiaca si epileptica, Olga Radulescu nu se poate angaja, iar greutatile vietii au adus-o nu o data pe culmile disperarii, fiind la un pas de a face un gest necugetat.


„De ziua Antoniei, am reusit sa-i oferim senzatia unei vieti normale. S-a bucurat enorm de tortul personalizat, de alimente si de jucaria de plus primita. Speram ca ajutorul banesc oferit prin implicarea sponsorilor sa le ajute pe cele doua sa treaca mai usor peste aceste zile”, a spus Denisa Hora, director organizari evenimente in cadrul Asociatiei Piticot.

Facem un apel catre persoanele  generoase, care au posibilitatea sa doneze alimente sau bani, pentru a le ajuta in continuare pe aceste doua suflete chinuite.

Donatiile se pot face de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00, la sediul Asociatiei Piticot (Oradea, strada Ovid Densuseanu nr. 9, Bl P191, Sc. A, ap.2). Alimentele pot fi expediate gratuit, prin curierat. Pentru informatii detaliate, va rugam sa ne contactati la numerele: 0728.572.879 si 0728.572.880.

Va multumim, Asociatia PITICOT!

Lasă un răspuns