Adolescenta furata de un diagnostic fara mila – cancer la maduva osoasa

Bianca nu a implinit inca 14 ani dar stie, prea bine, ce inseamna suferinta. In urma cu doi ani a fost diagnosticata cu o boala grava, cancer la maduva osoasa, iar de atunci viata sa s-a transformat in chin. Pentru a avea o sansa la viata, Bianca are nevoie urgenta de un transplant medular. Insa transplantul de celule stem hematopoietice este unul extrem de costisitor, motiv pentru care singura speranta a Biancai sta in ajutorul oamenilor de bine.
Bianca Ciopeica, din comuna Comarna (judetul Iasi) sufera de aplazie medulara cu trombocitopenie severa, heptatita criptogenica, ovar polichistic bilateral, menometroragii si hipoacuzie bilaterala congenitala protezata. “Dupa mai multe luni in care am fost internata in spitalul Sfanta Maria din Iasi, am fost transferata in stare grava in Bucuresti, la Spitalul Fundeni, impreuna cu mama. Dupa patru luni de sedere in spitalul Fundeni, medicii au decis ca singura mea sansa ar fi un transplant medular, care ar trebui efectuat in strainatate, in maximum trei luni”, povesteste Bianca. Singura ei sansa de a se opera in Romania ar fi fost ca sora sa, Amira, sa fie compatibila. Nu a avut insa acest noroc, iar acum trebuie sa faca rost de mai multi bani decat ar putea strange intr-o viata de om, pentru un transplant in strainatate.

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Bianca Ciopeica! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact: Dorel Puchianu: 0728.572.879; dorel@piticot.org

Lasă un răspuns